Goedkoop auto’s huren Curacao

Studenten kunnen bij ons terecht als zij voor een stage op Curacao goedkoop een nieuwe auto willen huren. Hierdoor gaan zij een onbezorgde tijd tegemoet op Curacao. Dit zonder de gevaren van de oude huurauto’s die veelal niet of niet goed verzekerd zijn. Je wilt ’s nachts niet stil komen te staan langs de weg. Stageautoverhuur is het autoverhuurbedrijf op Curacao waar je gedurende het hoogseizoen tegen scherpe prijzen en met een volledig pakket een auto kan huren om Curacao te gaan verkennen.

Een auto huren op Curacao kan goedkoop, ook met een volledig pakket. Dus als je geen gezeur wilt hebben kies dan voor Stageautoverhuur Curacao. Ons pakket bestaat onder andere uit:

  • Goedkoop auto huren op Curacao met volledige all risk verzekering;
  • Wegenwachtservice 24/7;
  • Haal en breng service;
  • Goedkoop auto huren studenten Curacao voor lange termijnen;

Curacao auto huren 18 jaar

Ook als je 18 jaar bent en je stage gaat lopen kun je bij ons een auto huren op Curacao. Als een van de weinige autoverhuur bedrijven op Curacao verhuren wij aan 18 jarige onze auto’s met een all risks verzekering. Ook als je jong bent vinden wij dat je het eiland moet kunnen ontdekken en lekker moet kunnen genieten van de mooie stranden op het eiland.

Gezien de vele schades die op het eiland plaatsvinden is een all risk verzekering een MUST! Overleg met je ouders en vraag hen advies. Je kunt het beter vooraf goed regelen.

Auto huren Curacao studenten

Helaas zijn er veel verhuurders op Curacao die illegaal auto’s verhuren. Vraag altijd om de KVK gegevens zodat je weet dat het een echt bedrijf is en mocht er wat zijn dat je hen er op aan kan spreken. Vraag ook altijd naar het verzekeringsbewijs zodat je zeker weet dat de auto verzekert is.